Naam aanbieder/vraagsteller
Jeroen Schipper
Naam voorstelling
Na-Aperij
Soort dienst / product
peuterconcert
Prijsindicatie
750,- euro ex btw en reiskosten
Doelgroep
2+
Duur
45 min
Speelperiode
hele seizoen
Omschrijving

Oe, oe, oe! Aa, aa, aa!

Muziek is niet alleen om naar te luisteren. De vrolijke liedjes van Jeroen Schipper, winnaar van de Willem Wilminkprijs 2019, nemen kinderen mee in een muzikale totaalbeleving. Tekst, muziek, beweging en educatieve elementen werken samen op hoog niveau.

Door zijn achtergrond als professioneel muzikant, docent, componist én schrijver weet Jeroen steeds weer te verrassen met nieuwe ideeën, nieuwe onderwerpen en nieuwe klanken. Hij put voor zijn ideeën uit zijn eigen jeugd, zijn gezin en zijn ervaring als muziekdocent. Muzikaal gezien trekt hij zich niets aan van landsgrenzen. Stijlen en stromingen worden door elkaar gehusseld voor dat ene doel: kinderliedjes van volwassen kwaliteit.

‘Na-aperij’ is daardoor een echte verrijking op allerlei gebieden. Maar vooral is het gewoon een heerlijk muzikaal feestje dat de kleintjes nog lang zal bijblijven.

Na-apen mag!

Jeroen Schipper
Contact

Jeroen Schipper

Telefoonnummer 010 476 96 68, 06 12 32 19 24
Email info@burobannink.nl
Adres Burgemeester Bosstraat 46, 3043 GD Rotterdam

Jeffrey Zweep

E jeffrey@burobannink.nl
M 010 476 96 68

OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.