Terug naar marktplaats overzicht

Italiaans-Nederlands muziektheater

Naam aanbieder/vraagsteller
Canti Vaganti
Naam voorstelling
Altijd onderweg. De minstreel die de tarantella naar het noorden bracht.
Soort dienst / product
Cabaret & Kleinkunst
Prijsindicatie
€550,-
Doelgroep
Alle leeftijden
Duur
60
Speelperiode
juli en aug 2014
Omschrijving

Altijd onderweg. De minstreel die de tarantella naar het noorden bracht

Een Italiaanse minstreel (Bruno Gullo) arriveert op het plein van een dorp ergens in de wereld. Hij heeft zijn verhalen bij zich, zijn instrumenten en zijn jongleertalent. Zijn doel: de mensen vermaken en zijn brood verdienen.

 Na het korte optreden komt zijn innerlijke stem (Kateleine van der Maas) om de hoek kijken en vraagt hem wat hij hier eigenlijk doet, hoe hij hier is beland, op zijn laatste station tot nu toe. De minstreel herinnert zich zijn jeugd, zijn ongelofelijke reis vol avonturen en ambachten, hoe hij als jongen vertok uit het zuiden van Italië, waar hij geboren is, en alsmaar het noorden opzocht: Napels, Rome, Noord-Italië…

 De herinnering aan zijn reis neemt de toeschouwer mee naar een reële en imaginaire wereld waarin allerlei personages opduiken in ongelofelijke vertellingen en waarin muziek de hoofdrol speelt. Altijd onderweg vertelt het verhaal van een zoeker die overal aan twijfelt: aan zijn leven, aan zijn vrijheid, aan zijn inborst en aan zijn gretigheid om te veranderen, ontwikkelen en de vrijheid te bezingen.

Creatie, regie en spel: Bruno Gullo en Kateleine van der Maas
Kostuum: Lisa Bassi
Fotografie: Wim van Vught
Video: Lynx Ontwerp
Duur: 60 minuten
(kan ook langer of korter indien gewenst)


Talen: Italiaans en Nederlands

Première: 12 april 2011, Kloosterkerk Thesinge 

Was eerder te zien in Openluchttheater Valkenburg en Amfitheater het Lommerrijk (Luttenberg)  

 

Canti Vaganti
Contact

Canti Vaganti

Canti Vaganti

Kateleine van der Maas

cantivaganti@gmail.com

+34651304519

Canti VagantiWebsite
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.