Naam aanbieder/vraagsteller
Jeroen Schipper
Naam voorstelling
In de war
Soort dienst / product
Combinatie workshop/muziekvoorstelling
Prijsindicatie
€ 2000,- ex btw en reiskosten
Doelgroep
6+
Duur
90 min
Speelperiode
hele seizoen
Omschrijving

In de war is combinatie van deze werelden; Jeroens liedjes zijn overgoten met een super-energiek ‘Mooi Weer Op Straat’ sausje. Tijdens de voorstelling duikt de band de kinderwereld in. Een wereld vol fantasie waarin alles en niks vast ligt; een wereld boordevol interactie. Denk aan ter plekke verzonnen bodypercussie, live rijmwoorden verzinnen, een mummificeerwedstrijd, zelf de band dirigeren en lekker meezingen. Dit alles in een vlot tempo wat leidt tot een energieke, swingende, show waar je als kind én volwassene prooi wordt van een muzikale overmeestering.

Workshop
Dit concept gaat uit van een direct aan de voorstelling voorafgaande workshop voor een middebouwgroep (4-6) die in 45 minuten wordt klaargestoomd voor een actieve rol in de voorstelling. Bij de voorstelling kunnen dan andere klassen aanschuiven als publiek. De middenbouwers stelen dan samen met SchipperS op straat de show!

Jeroen Schipper
Contact

Jeroen Schipper

Telefoonnummer 010 476 96 68, 06 12 32 19 24
Email info@burobannink.nl
Adres Burgemeester Bosstraat 46, 3043 GD Rotterdam

Jeffrey Zweep

E jeffrey@burobannink.nl
M 010-4769668

OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.