Terug naar marktplaats overzicht

HI-5-Rhytm&Blues Live

Naam aanbieder/vraagsteller
HI-5-Rhytm&Blues Live
Naam voorstelling
HI-5-Rhytm&Blues Live
Soort dienst / product
Concert
Prijsindicatie
Doelgroep
?
Duur
100
Speelperiode
?
Omschrijving

Bij deze wil ik graag onze band”HI-5 Rhytm&Blues Live” bij jullie onder de aandacht brengen.

HI-5 speelt aanstekelijke muziek die diep geworteld is in de dampende smeltkroes van de beste Amerikaanse muziek:Rhytm&Blues! Vuige Rhytm&Blues doorspekt met meeslepende Blues,swingende Rock’n’roll en een vleugje soul en jazz.
Namen waaraan gedacht kan worden zijn onder andere;Big Joe Turner,B.B King,Fats Domino,Jackie Brenston,Smiley Lewis en Ike Turner maar ook Tommy Castro,Roomful of Blues,Bryan Lee en Sax Gordon.

De bezetting van onze band:
Een saxofonist waar wij van kunnen vertellen dat hij afkomstig is uit Chicago-U,S.A. en in het verleden een wereldtour heeft gemaakt met de legendarische Buddy Guy.
-Een zeer goed geschoolde en ervaren gitarist.
-Een drummer die regelmatig met theatershows meespeelt.
-Samen met de zanger/toetsenist en bassist vormt het een goed,strak en swingend geheel.

Wij zijn inzetbaar in iedere kroeg,elk soort feest of festival (groot of klein).

Met vriendelijke groet en hopende iets van u te mogen horen,

 

HI-5-Rhytm&Blues Live
Contact

HI-5-Rhytm&Blues Live

Reja Reek
paulavontuur1@hotmail.com
T 075-616 2466

HI-5-Rhytm&Blues LiveWebsite
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.