Terug naar marktplaats overzicht

Het Jaarfeest van Sint Hilarius

Naam aanbieder/vraagsteller
Theatergroep Hilaria
Naam voorstelling
Voorstelling over Middeleeuwen
Soort dienst / product
Familievoorstelling
Prijsindicatie
€ 1000
Doelgroep
familievoorstelling vanaf 4 jaar
Duur
65
Speelperiode
zomerperiode
Omschrijving

Een middeleeuws spektakel met een jonkvrouw (gekozen uit het publiek!), 2 ridders, vendelzwaaien, demonstratie vechttechniek en fouilleren, ringsteken en boogschieten.
Op het eind is er zelfs een heus toernooi als een “zwarte” onbekende roet in het eten probeert te gooien.

Veel humor, weinig tekst en zeer visueel!

Theatergroep Hilaria
Contact

Theatergroep Hilaria

Rob Strengers
T 070 3230 545
E hilaria@freeler.nl

Rob Bijmans
E rob.bijmans@gmail.com

Theatergroep HilariaWebsite
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.