Terug naar marktplaats overzicht

familievoorstelling

Naam aanbieder/vraagsteller
opera-anders
Naam voorstelling
AMORE
Soort dienst / product
Cabaret & Kleinkunst
Prijsindicatie
nader overeen te komen
Doelgroep
vanaf 4 jaar
Duur
60
Speelperiode
hele jaar
Omschrijving

Amore is een interactieve one woman opera gebaseerd op Orfeo ed Euridece van C.W. Gluck.

Amore neemt je mee in het liefdes verhaal van Orfeo. Zijn geliefde Euridice is gestorven en leeft verder in de onder wereld. Amore, de liefde, heeft een oogje op hem en daarom besluit ze Orfeo te helpen. Maar of dat goed afloopt en voor wie…?

Bij deze voorstelling wordt ook het publiek aan het werk gezet, zingen, een spook nadoen, yoga. Iedereen doet mee ook de papa’s en mama’s!

bewerking, teksten, spel: Renate de Vries

regieadviezen: Jan van Sas

opera-anders
Contact

opera-anders

renatedevries@live.nl

06 14 02 54 24

opera-andersWebsite
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.