Terug naar marktplaats overzicht

Een vader staat met zijn zonen op het podium

Naam aanbieder/vraagsteller
Mulder & Sons
Naam voorstelling
Gadjo d'oro
Soort dienst / product
Concert
Prijsindicatie
850
Doelgroep
iedereen
Duur
90
Speelperiode
eind juni 2019, eind augustus 2019, eind september 2019. Seizoen 2020 in overleg.
Omschrijving

‘Gadjo d’oro’ is de titel van de nieuwe voorstelling van Mulder & Sons. Op 10 november jl. ging de voorstelling in première in een uitverkochte kleine zaal van de Goudse Schouwburg.
De drie mannen zijn goed op dreef in dit theaterconcert; ze spelen folkpop met vette Balkan-boost en virtuoze klezmer-melange, afgewisseld met melancholieke ballades. De zonen nemen met verve hun posities in en zijn inmiddels aan hun virtuoze vader gewaagd. Zij kregen immers de Oost-Europese ritmes met de paplepel ingegoten. Mulder & sons spelen tevens hun beste nummers uit de vorige twee programma’s.

  

U kunt ook overwegen om de Nederlandstalige voorstelling ‘Vaders en zonen’ te boeken. Deze voorstelling is weinig gespeeld maar zeer warm ontvangen. De zelfgeschreven muziek overstijgt diverse genres en de verhalen zijn vaak een feest der herkenning.

U krijgt een indruk door te klikken op onderstaande link. De tekst is van wijlen Menno Wigman (vml stadsdichter van Amsterdam) https://vimeo.com/310980641

Een ander voorbeeld is het nummer De Zee. Tekst Jaap Mulder. https://vimeo.com/261619321

 

Reactie vanuit publiek:
“Wat een voorstelling gisteren!! De voorstelling danst me na een dag nog door mijn lijf: Alles zat erin en alles klopt. De teksten, de muzikaliteit: doorleefd en vol schoonheid en troost! Rob en ik hebben genoten en jullie optreden heeft ons diep geraakt! Wat is kunst dan toch mooi: verbindend, troostend, de niet in woorden te beschrijven schoonheid….”

 

Reacties van de pers:

Ze maken volstrekt eigenzinnige muziek”; “Bijzondere harmonieën en geraffineerde dynamiek” (Mattie Poels, MixedWorldMusic)
“Theatrale muziek die boven het gemiddelde uitstijgt!” (Marc Couwenbergh, AD)

 

De composities en arrangementen voor Mulder & Sons maakt Mulder samen met zijn zonen Ruben (toetsen) en David (slagwerk). De teksten zijn van hem zelf en dichters als Menno Wigman, Vladimir Vysotsky en Theodore Roethke. Kijk voor meer achtergrondinformatie op de website www.mulderandsons.nl

 

 

Jaap Mulder is bekend als klarinettist van klezmerband Di Gojim. Hij speelde met Di Gojim in New York, Istanbul, Budapest, Jeruzalem, Berlin, Paris, Brussel, Mexico City, Bogota, Wroclaw, Barcelona, Madrid en vele andere steden. Hij werkte samen met Robert Long, Ivo de Wijs, Frans Weisz, Fred Florusse, Ivo Janssen, Frank London, Shura Lipovski, Bente Kahan en actrice Bodil dela Parra en was gastmuzikant bij het Internationaal Danstheater.

Mulder & Sons
Contact

Mulder & Sons

E-mail: ja.buromulder@gmail.com

Contactpersoon: Jaap Mulder

Telefoon: 06 53778887

Mulder & SonsWebsite
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.