Terug naar marktplaats overzicht

De Prinses met de Rode Jurk

Naam aanbieder/vraagsteller
Theater Van Santen - Jeugdtheater
Naam voorstelling
De Prinses met de Rode Jurk
Soort dienst / product
Familie voorstelling vanaf 3 jaar
Prijsindicatie
Euro 1.250, = exclusief reiskosten en 9% btw
Doelgroep
Kinderen, ouders en grootouders
Duur
60 minuten
Speelperiode
1 januari 2023 t/m 31 december 2023 met een mogelijke verlening van 1 á 2 jaar
Omschrijving

De Prinses met de Rode Jurk is een verhaal – met livemuziek – over een prinses die soms stiekem het kasteel verlaat om de wereld te ontdekken. Ze ontmoet bijzondere dieren die haar vertellen over de natuur en alle rommel die daar te vinden is. En ze raakt bevriend met een meisje uit het dorp, wat voor verwarrende situaties zorgt! De Prinses met de Rode Jurk vanaf januari 2023.

Theater Van Santen - Jeugdtheater
Contact

Theater Van Santen - Jeugdtheater

G.B. de Vroomenstraat 2
2172 SN Sassenheim

John van Santen
M 06 – 25 14 33 23

 

Theater Van Santen - Jeugdtheater

E info@theatervansanten.nl
M Tel. 06 25 14 33 23Website
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.