Naam aanbieder/vraagsteller
Drumdrumdrum
Naam voorstelling
BANWAKABOOM
Soort dienst / product
Kindervoorsteling
Prijsindicatie
1500,- euro ex btw en reiskosten
Doelgroep
4+
Duur
50 min
Speelperiode
hele seizoen
Omschrijving

Drumdrumdrum, de makers van de succesvolle voorstellingen ‘BOOMWHAKALAA!!’ en ‘BANBANKUNE’, brengen een voorstelling met de leukste en meest energieke liedjes uit beide shows, aangevuld met spetterend nieuw werk!

In deze ‘greatest hits’ geniet je opnieuw van de spetterende percussiesolo’s en meezingers in een typisch Caribisch jasje dat je van Drumdrumdrum gewend bent. En natuurlijk mag iedereen ook weer meedansen, -spelen en -zingen met de swingende versies van o.a. ‘De wielen van de bus’, ‘We maken een kringetje’ en succesnummer ‘Happy als ik dans’.

De familieconcerten van Drumdrumdrum zijn doorspekt met ritme, percussie en humor. Alle muziekliefhebbertjes mogen meedoen en maken op die manier kennis met o.a. de cajon, de timba, body percussion en vergeet vooral de BOOMOPHONE niet, het kleurrijke, door Drumdrumdrum zèlf ontworpen instrument!

Een voorstelling van Drumdrumdrum betekent swingen, meedoen en nog meer swingen! Een spetterend concert voor de hele familie!

‘BANWAKABOOM’ is speciaal voor festivals en openluchttheaters ontwikkeld maar is ook zeer geschikt voor op school en in het theater. De voorstelling heeft een minimale opbouwtijd nodig en een beperkte lijst aan technische vereisten.

Drumdrumdrum
Contact

Drumdrumdrum

Telefoonnummer 010 476 96 68, 06 12 32 19 24
Email info@burobannink.nl
Adres Burgemeester Bosstraat 46, 3043 GD Rotterdam

Jeffrey Zweep

E info@burobannink.nl
M 010-4769668

OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.