Naam aanbieder/vraagsteller
Dender Cartoontheater
Naam voorstelling
Blieb Blieb
Soort dienst / product
Theater
Prijsindicatie
1000,- euro ex btw en reiskosten
Doelgroep
4+
Duur
40
Speelperiode
hele seizoen
Omschrijving

Een robot die alles voor je doet. Voordat je zelf weet wat je wilt, weet de robot het al. Het kruiswoordraadsel is al ingevuld voor je eraan begonnen bent. Je moeder heeft al een bloemetje voor je er zelf aan dacht. Je schoenen zijn al gestrikt, je haren gekamd, je tanden gepoetst, kamer opgeruimd, was gedaan…..

Tijd om ‘m even uit te zetten, maar waar is de STOPKNOP!

Met veel fysieke humor, live tekeningen en live muziek komt een indringend verhaal tot leven over een man en zijn robot.

Wat als sprookje begint eindigt in een verbeten machtsstrijd tussen mens en techniek. Met deze cartoontheatervoorstelling schetst theatergroep Dender een griezelig toekomstbeeld.

 

Dender Cartoontheater
Contact

Dender Cartoontheater

Telefoonnummer 010 476 96 68, 06 12 32 19 24
Email info@burobannink.nl
Adres Burgemeester Bosstraat 46, 3043 GD Rotterdam

Jeffrey Zweep

E info@burobannink.nl
M 010-4769668

OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.