Naam aanbieder/vraagsteller
Het Theaterimpresariaat/Monkeyman
Naam voorstelling
The Doldrums
Soort dienst / product
Cabaret & Kleinkunst
Prijsindicatie
1250
Doelgroep
10-90
Duur
90
Speelperiode
Hele Seizoen
Omschrijving

Bjarke Ramsing (DK)
The Doldrums

De muzikale opvoeding van Bjarke Ramsing vond plaats op het Deense platteland. Daar vormde hij zijn eigen muzikale stijl uit de restanten van oude Amerikaanse folk, blues en roots muziek. Hij toert sinds jaar en dag binnen en buiten Europa.

Momenteel heeft zijn dynamische folkmuziek een vruchtbare basis gevonden in de Lage Landen. De afgelopen twee jaar heeft Bjarke nauw samengewerkt met Nederlandse muzikanten: Teun van Langen op contrabas, Annelies Jonkers op viool en Floris Venema op drums en percussie.
Muzikaal gezien varieert het van prachtige, zachte folk ballads met elegante instrumentale arrangementen, tot meer ongepolijste en opgewekte akoestische rockcomposities. Zijn songteksten zoeken op meedogenloze wijze naar de schoonheid te midden van het vuil van onze moderne westerse samenleving.
Tijdens zijn optredens geeft Bjarke uitdrukking aan een zeldzame en subtiele oprechtheid en laat zijn publiek achter met een vleugje ongepolijste waarheid.

Live Videos

Het Theaterimpresariaat/Monkeyman
Contact

Het Theaterimpresariaat/Monkeyman

Monkeyman, Hutten 2, Bergeijk

E info@monkeyman.nl
M 0497-540054



Website
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.