Terug naar nieuwsoverzicht

Stem voor Openluchttheater Eibergen

Stem vóór 1 September op Openluchttheater Eibergen, dat is genomineerd voor de landelijke VVV-prijs ‘Rob de Bes Award’. De VVV-Nederland heeft vier initiatieven geselecteerd voor de finale. Het Eibergse theater vecht samen met 5 andere projecten om de laatste finaleplaats. Via de website www.openluchttheatereibergen.nl kan iedereen zijn stem uitbrengen. Het initiatief met de meeste voorkeurstemmen completeert de vijf finaleplaatsen. Stemmers dingen mee naar enkele gratis tickets voor het concert van Blaudzun en de film ‘De Nieuwe Wildernis’.

‘’Alle VVV’s in Nederland konden een voordracht doen. Wij zijn naar voren geschoven door de VVV Eibergen. Er zijn tientallen projecten ingediend, we zijn bijzonder trots dat we door de selectierondes zijn gekomen’’, aldus het bestuur van het openluchttheater. De winnaar ontvangt een onderscheiding en een geldbedrag van 10.000 euro. De ‘Rob de Bes Award’ gaat jaarlijks naar een ondernemer of organisatie die met een vernieuwend concept een bijdrage levert aan het toerisme, recreatie en leefbaarheid.

We hopen dat iedereen de moeite wil nemen om naar de website www.openluchttheatereibergen.nl te gaan. Men hoeft vervolgens alleen maar op de stembutton te klikken. Er mag onbeperkt gestemd worden, maar slechts één keer met hetzelfde mailadres. Op 1 september wordt bekend of het openluchttheater voldoende stemmen heeft gehaald. De winnaar van de VVV-prijs wordt 25 september bekendgemaakt.

Als je gestemd hebt krijg je direct een mail met een bevestigingslink, pas als je deze hebt aangeklikt is je stem officieel. Je krijgt dan ook de actuele tussenstand te zien van alle finalisten.
Je mag vaker stemmen, maar slechts één keer per mailadres. Het moet uiteraard ook een geldig mailadres zijn. Dit wordt automatisch gecheckt. Als je eenmaal hebt gestemd komt er een cookie op je computer, laptop of smartphone die een signaaltje terugstuurt dat je al gestemd hebt. Je moet dit cookie eerst verwijderen:
– browser geschiedenis wissen, of
– (direct) in private modus (anoniem) te internetten, of
– en ander netwerk kiezen dan de internetverbinding waarmee je eerste stem is uitgebracht.

Zegt het voort via e-mail, uw nieuwsbrief en/of social media en laat zo veel mogelijk vrijwilligers en volgers van uw openluchttheater een stem uitbrengen voor Eibergen.

Eibergen vrijwilligers1.jpg
Namens alle 120 vrijwilligers van Openluchttheater Eibergen: bedankt!