Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuw bestuurslid PR

In februari is Koen van der Mark van OLT de Pinkenberg uit Rozendaal toegetreden tot het bestuur. Koen zal zich voornamelijk bezig gaan houden met PR. In eerste instantie vervult hij deze functie voor 1 jaar. Na een jaar beslist Koen of hij al dan niet door gaat. Hij stelt zich hieronder aan jullie voor.

Na jarenlang als musicus gewerkt te hebben ben ik, na een uitstapje in het bedrijfsleven, sinds begin deze eeuw werkzaam als programmeur en producent van culturele evenementen. Sinds 2014 werk ik voor het Rhedense Cultuurbedrijf RIQQ alwaar ik coordinator programmering en podiumkunsten ben. Belangrijk deel van mijn werk daar is het beheer, programmering en exploitatie van Openluchttheater de Pinkenberg. Naast deze leuke baan werk ik nog als dirigent van een echte brabantse fanfare en ben ik bestuurslid van het Prins Bernhard Cultuurfonds.

Als ik niet aan het werk ben, besteed ik mijn tijd aan mijn 3 kinderen, speel ik graag een potje zaalvoetbal of golf en ben ik als imker actief.

Als bestuurslid van OPENLUCHTTTHEATERS.NL zal ik me voornamelijk inzetten voor PR zaken. Hierbij is het uitgangspunt dat ik het fenomeen ‘Openluchttheater’ goed voor het voetlicht wil brengen. Het naar buiten brengen van de mogelijkheden die openluchttheaters hebben is, zeker gezien de corona beperkingen, een mooie uitdaging. Ik hoop een mooie bijdrage te kunnen leveren aan het wel en wee van al die mooie openluchttheaters die ons land rijk is.

Wil je meer weten of heb je vragen dan kun je mailen met pr@openluchttheaters.nl