Terug naar nieuwsoverzicht

2017: Het gebeurt deze zomer in de openluchttheaters!

De eerste grote namen voor deze zomer in de openluchttheaters zijn bekend: Caro Emerald, Douwe Bob, 10CC, Wende, Bløf, Racoon, Milow, Walk of the Earth, Shirma Rouse, Blaudzun, Jett Rebel en De Dijk. Opkomend artiest of gevestigde namen, het gebeurt deze zomer in de openluchttheaters, een unieke belevenis.

Pop, jazz, klassiek, opera en wereldmuziek, het komt allemaal aan bod. Tributes door The Dutch Eagles, Pink Floyd Project, Toe Maar, Abba, Motel Westcoast, Fleetwood Mac, Touch of Toto, Crosby Stills Nash & Young, Martijn Fischer zingt Hazes en de Edwin Evers Band.
Cabaret door Theo Maassen, Pieter Derks, Mark van de Veerdonk, Yentl & De Boer en Javier Guzman. Shakespeare hoort bij het openluchttheater met dit seizoen onder andere De Getemde Feeks, Shakespeare Verliefd, Comedy of Errors, Julius Ceasar en Romeo Julia. Maar ook dans en film worden niet vergeten.

Voor de kinderen is er weer veel te beleven met onder andere Aladdin, Shrek, Woezel & Pip, Roodkapje, Dirk Scheele, Robin Hood, Rapunzel, Het Grote Piraten Avontuur, Dikkie Dik en Kleine Mol. Heerlijk kijken en luisteren, meezingen en dansen, bibberen van spanning of schudden van het lachen.

Al lijkt de zomer nog ver weg, voor de meeste van deze optredens is de kaartverkoop reeds gestart.
De volledige programmering van de openluchttheaters wordt in april bekendgemaakt. Het openluchttheaterseizoen loopt hoofdzakelijk van mei tot en met september met een variatie aan kinder- en familievoorstellingen, musicals, toneel, theater, muziek (pop, jazz, opera, klassiek), festivals en film voor jong en oud.