Terug naar nieuwsoverzicht

Deze zomer: Jett Rebel, Golden Earring en 3 JS

De eerste grote namen voor deze zomer in de openluchttheaters zijn bekend: Jett Rebel, Bløf, Golden Earring, de 3 JS, De Dijk en Herman van Veen. Opkomend artiest of gevestigde namen, het gebeurt deze zomer in de openluchttheaters.

Jett Rebel, het nieuwe wonderkind van de popmuziek en geroemd om zijn enorme passie en energie, betreedt deze zomer het podium voor een 2 uur non-stop concert.

Maar ook gevestigde namen als Golden Earring, een topformatie van Nederlandse bodem die nog altijd bruist van de energie, de 3 JS, hèt Nederpop trio dat geroemd wordt om zijn tekst en compositie, De Dijk, nog altijd een garantie voor succes met een mix van soul, blues, rock en chanson, Bløf, vorstelijk, vertrouwd maar nog altijd gedreven en gepassioneerd, en Herman van Veen, de muzikant, de verteller, de schilder en de kinderrechtenactivist, staan op het programma van de diverse openluchttheaters.

Al lijkt de zomer nog ver weg, voor de meeste van deze optredens is de kaartverkoop reeds gestart. Dus wilt u het niet missen kijk dan op onze website voor meer informatie over wie, waar, wanneer te zien is.

De volledige programmering van de openluchttheaters wordt vanaf april bekendgemaakt. Het openluchttheaterseizoen loopt hoofdzakelijk van mei tot en met september met een variatie aan kinder- en familievoorstellingen, musicals, toneel, theater, muziek (pop, jazz, opera, klassiek), festivals en film voor jong en oud. Wilt u op de hoogte blijven, schrijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief voor het laatste nieuws.