Terug naar nieuwsoverzicht

Beleef het buiten met kinderen

De openluchttheaters bieden jaarlijks een gevarieerd en uitgebreid programma aan kinder- en familievoorstellingen met muziek, theater, musical, circus en goochelaars.

Je kunt heerlijk zitten kijken en luisteren, meezingen en dansen, bibberen van spanning of schudden van het lachen. Vaak is er direct contact tussen de spelers en het publiek, iets dat de open en gemoedelijke sfeer van het openluchttheater bevestigt. De familievoorstellingen zijn niet alleen voor de kinderen een feest, maar ook voor alle vaders en moeders, ooms en tantes, opa’s en oma’s.

Dit seizoen bieden de openluchttheaters in Nederland ruim 70 familievoorstellingen en meer dan 50 kindervoorstellingen met o.a. Dirk Scheele, Hakim, Meatball & van de Camp, Hilaria, Theater Van Santen, Woeste Willem, Cowboy Billie Boem, De Tovenaar van Oz, De Grote Piratenshow, Erik of het Klein Insectenboek, Anatevka, Raaf Geen Kip, De Prinses op de Erwt, Circus Barani, Pippi Langkous, De Klokkenluider van de Notre Dame, Tristan & Isolde, De Drie Musketiers en zelfs een heus rockconcert door Hippe Gasten.

Vaak zijn voorstellingen gericht op kinderen van vier tot twaalf jaar en/of voor de hele familie met soms spannende en soms hilarische momenten. Maar ook aan de allerjongsten vanaf twee jaar wordt gedacht.

Kortom, een seizoen volop plezier en gezelligheid voor jong en oud op bijzondere en unieke locaties tegen (zeer) betaalbare prijzen.