Terug naar nieuwsoverzicht

1 November jaardag in Nijverdal

Hebt u als speelgroep, impresariaat of bedrijf op een of andere wijze diensten aan te bieden aan de Nederlandse openluchttheaters? 
Prijs deze dan aan op onze jaardag. Op zaterdag 1 november a.s. zijn de leden van OPENLUCHTTHEATERS.NL te gast bij Openluchttheater Nijverdal.
Dit jaar is weer een programma opgesteld dat maximaal ruimte biedt aan de aanwezige theatervertegenwoordigers om onderling kennis en ervaringen uit te wisselen.
In de ochtend zal de officiële jaarvergadering plaatsvinden, waarin verslag gedaan wordt van de activiteiten en de plannen van de vereniging. Na de lunch krijgen de leden een interessante rondleiding door Nijverdal.

Markt
Gezien de bijzonder positieve ervaringen van afgelopen jaar hebben we ook nu weer een markt van 15.45 tot 17.00 uur. De markt vindt plaats tijdens de afsluitende borrel met een (warm) hapje of snack in een lopend buffet. Aan de markt kunnen speelgroepen, impresariaten, orkesten, leveranciers van theater-activiteiten deelnemen. Vanuit een kraam, maar ook door middel van een ‘elevator pitch’ van 2 minuten kunnen zij weer hun ‘waar’ aanprijzen. Ook de aanwezige theaters kunnen dit jaar via een ‘elevator pitch’ hun belangrijkste ervaringen of behoeften kenbaar maken. Belangstellende dienstverleners voor de markt kunnen zich inschrijven via secretaris@openluchttheaters.nl

Kunt u helaas niet aanwezig zijn?
Dan kunt u uiteraard ook uw diensten aanprijzen via de digitale marktplaats op deze website (ga naar site voor theatermakers).