Terug naar Marktplaats overzicht

Jukebox on tour & Acoustic duo live

Naam aanbieder/vraagsteller
Mulders Music Events
Soort dienst / product
Live muziek show
Prijsindicatie
2000
PDF
Omschrijving

 

JUKEBOX ON TOUR  belooft een muzikale reis terug naar de jaren 50, 60 en 70.

Met de oprichting van Motown wordt muziekgeschiedenis geschreven. Hedendaags zorgt de sound van dit label nog steeds voor dezelfde sensatie als toen. Ontelbaar veel klassiekers van bijvoorbeeld Diana Ross& The Supremes, Mary Wells, The Temptations, Martha & The Vandelias, Gladys Knight & The Pips, worden nog regelmatig gedraaid op radiostations en vormen inspiratie voor films en musicals. Muzikale invloeden en hits uit die tijd op het gebied van Rock&Roll, Disco en Soul zijn ook nog steeds geliefd bij een breed publiek.

Jukebox On Tour bestaat uit zanger Marcel Mulders en twee topzangeressen. Samen brengen zijn een fantastische show, maken de boel los, en nemen u mee terug naar de sferen van die tijd. Een zeer afwisselende show, met solo optredens, duetten, en ook als vocaal trio zetten zij een boeiende performance neer. 

 

 

ACOUSTIC LIVE

MARCEL EN ERIK VORMEN SAMEN EEN ACOUSTIC DUO.

BELEEF DE MOOISTE AKOESTISCHE POP, ROCK, BLUES, EN EASY LISTENING HITS VAN DIVERSE ARTIESTEN IN EEN SPECIALE COVER UITVOERING.


Beide shows apart te boeken, of beiden in 1 show achter elkaar.

JBOT.jpg
Mulders Music Events
Contact

M.Mulders

www.muldersmusicevents.nl

06-38408310Website
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.