Terug naar Marktplaats overzicht

NEIL DIAMOND MEMORIES-LIVE TRIBUTE SHOW

NEIL DIAMOND MEMORIES- LIVE TRIBUTE THE BEST OF NEIL DIAMOND

Naam aanbieder/vraagsteller
Marcel Mulders
Naam voorstelling
NEIL DIAMOND MEMORIES- LIVE TRIBUTE THE BEST OF NEIL DIAMOND
Soort voorstelling / theateractiviteit
Concert
Prijsindicatie
3000
Doelgroep
40-50-60
Duur
140 min
Speelperiode
2020-2021
PDF
Omschrijving

 

Een top tribute band uit eigen land met internationale allure: De Neil Diamond Memories Band. Elf bevlogen muzikanten nemen u mee terug in de tijd waar frontman en ras-entertainer Marcel Mulders (de beste NEIL DIAMOND vertolker van Nederland) in de huid kruipt van Neil Diamond.

De Neil Diamond Memories Band onderscheidt zich door de songs zowel vocaal als muzikaal op spectaculaire wijze te vertolken in een show die geïnspireerd is op de legendarische concerten ‘Hot August Night’ en ‘Love At The Greek’ van de grote meester. Deze band brengt een spectaculaire muzikale en visuele show boordevol energie en emotie en laat u die kleurrijke en muzikale Seventies herbeleven.

Beleef een avond vol mooie herinneringen, sfeer, emotie, de artiest Neil Diamond, en geniet van de vele hits; oa. 'Sweet Caroline', 'I am I Said', 'September Morn', 'I’m a believer', en natuurlijk het prachtige duet 'You don’t bring me flowers'.

 

13 juni 2020 te zien in OPENLUCHTTHEATER ENGBERGEN 

https://www.eventgoose.com/newsales/multishop/webshop/6f77fd07e8ba82d94bdc8f26ce858127/nl?queuepasscode=NBzLI85HkqNbdzkr

 

 

www.neildiamondmemories.com

 

ND1.jpg
Marcel Mulders
Contact

M.Mulders

BOERENZWALUW %!

5731SL MIERLO

06-38408310

www.muldersmusicevents.nl

 Website
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.