Terug naar Marktplaats overzicht

Papa ik wil clown worden - Arno Huibers Theaterproducties

Papa ik wil clown worden

Naam aanbieder/vraagsteller
Arno Huibers Theaterproducties
Naam voorstelling
Papa ik wil clown worden
Soort voorstelling / theateractiviteit
Familievoorstelling
Prijsindicatie
850,00
Doelgroep
Ouders en/met kinderen
Duur
90 min
Speelperiode
nvt
PDF
Omschrijving

Clown wordt je niet zomaar door alleen maar een neus op te zetten. Je moet ook saxofoon en drums kunnen spelen en accordeon. Je kleding moet kleurrijk zijn. En het belangrijkste is dat je goede grappen maakt die ook leuk zijn voor je vader en moeder of opa en oma die zijn meegekomen. Laten Arno en zijn maatje Paul nou toch alles in huis hebben. Ze zijn én muzikaal, kei grappig en Arno heeft een gezicht als elastiek. Dus met een piepklein neusje op herken je hem al als clown. Op ontdekkingsreis gaan is natuurlijk het leukste dat er is. Een vrolijk mannetje droomt ervan de wijde wereld in te trekken om niet de hele dag op het kantoor van zijn vader te zitten. Hij gaat op avontuur en komt een 'keigoeie' muzikant tegen. Wat is er fijner dan samen muziek te maken en sexy-fonist te worden... ‘Saxofonist zul je bedoelen... maar dan moet je wel eerst je blouse strijken!’ (zucht). Of toch liever danseres worden… oei, of drummend straatschoffie. Uiteindelijk wordt hij wat hij het liefste wil zijn, clown. En dan gaat het feest pas goed beginnen met vrolijke en supergrappige clownsacts, van glimlach tot schaterlach!

_MG_8905 testdpi verkleinen 2 590 x 390.jpg
Arno Huibers Theaterproducties
Contact

Theater- & Organisatiebureau TOTAAL THEATER Rompertcentrum 32 NL-5233 RE 's-Hertogenbosch Tel. +31 73 648 05 98 info@totaaltheater.comWebsite
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.