Pieter Tiddens

Naam aanbieder/vraagsteller
Pieter Tiddens
Naam voorstelling
Pieter Tiddens
Soort voorstelling / theateractiviteit
Toneelvoorstelling
Prijsindicatie
1500
Doelgroep
6+
Duur
60 min
Speelperiode
hele seizoen 2019-2020
Omschrijving Over een stoere kleindochter en een lieve oma die steeds meer vergeet “Hier woont mijn oma. Ik wil jullie aan haar voorstellen. Omdat ze stokoud is. Stokoude mensen zie je bijna nooit. Terwijl… op een dag wil iedereen toch stokoud worden?” Elke woensdag gaat Grietje op bezoek bij haar oma Rimpelsteeltje. Om samen iets leuks te doen, te kletsen, te niksen. Dat vinden ze gezellig. Maar vandaag is oma kwijt. En terwijl haar moeder en tantes kibbelen over wat er moet gebeuren, gaat Grietje op zoek.
rimpelsteeltje-pieter-tiddens-foto-joep-vanaert-jeugdtheater05 klein.jpg
Pieter Tiddens
Contact
Telefoonnummer 010 476 96 68, 06 12 32 19 24 Email info@burobannink.nl Adres Burgemeester Bosstraat 46, 3043 GD Rotterdam

Website
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.