Terug naar Marktplaats overzicht

MEES MAAKT IETS SUPER MOOIS!

MEES MAAKT IETS SUPER MOOIS!

Naam aanbieder/vraagsteller
Theatergroep Koeterwaals
Naam voorstelling
MEES MAAKT IETS SUPER MOOIS!
Soort voorstelling / theateractiviteit
Cabaret & Kleinkunst
Prijsindicatie
1150
Doelgroep
6+
Duur
120 min
Speelperiode
hele seizoen 2019-2020
Omschrijving

Iets super moois, iets super bijzonders, iets wat niemand ooit heeft gezien!

 

Een muzikale voorstelling over creativiteit, gedachtes en heel veel mooie dingen!

Mees is een maker, een verzinner, misschien wel een kunstenaar. Mees is tien jaar en ze heeft best een bijzonder hoofd vindt ze zelf. Ze kan alles verzinnen wat ze maar wil! Mees wil iets bijzonders maken, iets super origineels, iets wat nog nooit iemand heeft gezien.

Maar wat als plots je gedachten door elkaar lopen? Als iedereen naar je kijkt en je het allermooiste, het allerbeste, het meest originele moet laten zien? Wat als alle ogen op jou gericht zijn en je moet laten zien wat niemand ooit zag?

Ze besluit een kijkje in haar hoofd te nemen om te zien hoe het daar eigenlijk werkt.  Eenmaal in haar eigen hoofd belandt ze samen met de bewoners van haar hoofd in een theatrale kettingreactie. Ze zijn niet meer te stoppen, er valt zoveel te ontdekken! Mees probeert. Ze valt maar staat ook weer op. Ze ziet het even niet meer zitten maar gaat toch weer door. Maar wanneer begint Mees nu eindelijk echt?

‘Mees maakt iets supermoois’ is een muziektheatervoorstelling voor kinderen in groep 4 t/m 7 vol verrassende wendingen, muzikale vondsten en theatrale grappen. Theatergroep Koeterwaals is zelf ook altijd op zoek naar creativiteit en maakt een voorstelling die super origineel is en die nog nooit iemand heeft gezien.

mees-maakt-koeterwaals-foto-joep-van-aert-jeugdtheater-pr-02.jpg
Theatergroep Koeterwaals
Contact
Telefoonnummer 010 476 96 68
06 12 32 19 24
Email info@burobannink.nl
Adres Burgemeester Bosstraat 46
3043 GD Rotterdam


Website
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.