Soul Party

Naam aanbieder/vraagsteller
Theater Dept.
Naam voorstelling
Soul Party
Soort voorstelling / theateractiviteit
Concert
Prijsindicatie
2450
Doelgroep
Divers
Duur
100 min
Speelperiode
Zomer 2019
PDF
Omschrijving

Een waar Soul feest met dansbare classics en swingend eigen repertoire.
Een 11 koppige band met 4 blazers, probeer maar eens stil te blijven staan!

JG 1.jpg
Theater Dept.
Contact

Theater Dept. / Music Dept.
Kees Verdaasdonk
T 06-2704 6409
kees@musicdept.nl 

 Website
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.