Cowboy Billie Boem is Jarig!

Naam aanbieder/vraagsteller
Theater Dept.
Naam voorstelling
Cowboy Billie Boem is Jarig!
Soort voorstelling / theateractiviteit
Familievoorstelling
Prijsindicatie
1500
Doelgroep
Kinderen
Duur
70 min
Speelperiode
Zomer 2019
PDF
Omschrijving

Cowboy Billie Boem is jarig en heeft veel zin in een groot feest!
Maar wat is dat? Het lijkt wel of iedereen zijn verjaardag is vergeten. De Circusdirecteur feliciteert hem niet eens! Daar wordt Billie best verdrietig van.
Maar wat Billie niet weet is dat de Circusdirecteur samen met alle kinderen in de zaal stiekem een grote verrassing voorbereidt. Ze willen hun cowboy-vriend een enorm cadeau geven... maar oei er gaat van alles mis! Komt het nog wel goed? Krijgt Cowboy Billie Boem uiteindelijk zijn cadeau? Gaan ze nog ‘Lang zal hij leven’ voor hem zingen?
Vast wel, want één ding is zeker: als Cowboy Billie Boem en de Circusdirecteur langskomen wordt het sowieso altijd groot feest!

CBB hoes.jpg
Theater Dept.
Contact

Theater Dept. / Music Dept.
Kees Verdaasdonk
T 06-2704 6409
kees@musicdept.nl 

 Website
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.