Terug naar Marktplaats overzicht

Neil Diamond Memories Band- Tribute Show

Neil Diamond Memories Live show

Naam aanbieder/vraagsteller
Mulders
Naam voorstelling
Neil Diamond Memories Live show
Soort voorstelling / theateractiviteit
Concert
Prijsindicatie
2000
Doelgroep
40 plus; 50 plus
Duur
120 min
Speelperiode
2019 -2020
PDF
Omschrijving

De Neil Diamond Memories band brengt de sfeer van de legendarische concerten "Hot August Night "(1972) en "Love at the Greek" (1976) . In America, Australia en Canada zijn wekelijks een aantal geweldige Tribute bands te zien van deze wereldster, en in Europa kom je die nauwelijks tegen. Gelukkig hebben we nu onze eigen Internationale Neil Diamond Memories band. De mensen worden meegezogen en krijgen een fantastische beleving. Een avond vol mooie herinneringen, sfeer, warmte , het leven van Neil, veel hits in een echte 70’s sfeer.....u krijgt het gevoel dat u in een tijdmachine bent gestapt naar de jaren zeventig. 

IMG_4021.jpg
Mulders
Contact

NDM Band
Marcel Mulders
M 06-3840 8310
E info@neildiamondmemories.com Website
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.