Terug naar Marktplaats overzicht

Altijd en overal mogelijk

Hakim op z'n best (AL)

Naam aanbieder/vraagsteller
Bureau Vanaf 2
Naam voorstelling
Hakim op z'n best (AL)
Soort voorstelling / theateractiviteit
Familievoorstelling
Prijsindicatie
vanaf € 850,- uitkoop
Doelgroep
Alle leeftijden
Duur
45 min
Speelperiode
2019
PDF
Omschrijving

Wat hij doet? Dat is voor iedereen een verrassing.

Met Hakim kun je sowieso heel hard lachen. Veelzijdigheid is zijn sterke punt: hij past zijn optreden probleemloos aan op uw wensen en mogelijkheden. Zo behandelt hij gerust uiteenlopende thema’s en kan hij overweg met alle publieksgroottes. Veel, bijna alles kan, uiteraard in overleg. 

Ook te boeken met muzikant.

Hakim Staand.jpg
Bureau Vanaf 2
Contact

Meer weten? Kijk op www.vanaf2.nl/artiesten of neem vrijblijvend contact met ons op.

Saskia Postma
Bureau Vanaf 2 

saskia@vanaf2.nl 
T 020-636 6860Website
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.