Terug naar Marktplaats overzicht

PYURE Tribute to Cohen & Cassidy

PYURE Tribute to Cohen & Cassidy

Naam aanbieder/vraagsteller
PYURE
Naam voorstelling
PYURE Tribute to Cohen & Cassidy
Soort voorstelling / theateractiviteit
Concert
Prijsindicatie
595,00
Doelgroep
Twintig plussers
Duur
120 min
Speelperiode
Middag en of avond programma
Omschrijving

PYURE Tribute to Cohen & Cassidy

De mooiste songs van Leonard Cohen vertaald in het Limburgs in opdracht van uitgeverij Universe Productions Leeuwarden en in oktober 2017 op cd verschenen.
PYURE was tijdens Leeuwarden Europese Culturele Hoofdstad 2018 dialect ambassadeur voor Provincie Limburg en speelde het programma in het MeM Taleviljoen.
Tijdens dit concert speelt PYURE de mooiste Cohen songs in een mix met parels uit het ouvre van Eva Cassidy.
PYURE's 2e cd 'PYURE Eva' verschijnt in het voorjaar 2019.
Nienke & Jos spelen en zingen een middag/ avond vullend programma. Met mooie anekdotes en mise en scene rondom de onsterfelijke muziek van deze twee wereldmuzikanten.
Eerder speelden zijn dit programma o.a. in theaters en openluchttheaters in Nederland en Duitsland. Komend seizoen bij u?

181016_PYURE_tribute_neutraal_523x390.jpg
PYURE
Contact

PYURE Jos van Rens (management)
E: info@pyure.me
M +31 (0)6 4241 0631
W www.pyure.meWebsite
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.