De Vioolmonologen

Naam aanbieder/vraagsteller
INTORNO
Naam voorstelling
De Vioolmonologen
Soort voorstelling / theateractiviteit
Muziektheater
Prijsindicatie
€ 1.100 (excl. techniek)
Doelgroep
volwassenen
Duur
50 min
Speelperiode
hele seizoen
Omschrijving

Wat doe je als je een viool vindt in een afvalcontainer?
Voor een echte violist is dat een doodzonde: alsof je een kind bij het vuilnis zet. Vocaliste Annelies Prins was geschokt toen zij een viool bij het vuilnis ontdekte. Zij deed een oproep in een dagblad om vooral je instrument niet weg te gooien maar naar haar te brengen. Binnen een week had zij meer dan veertig violen! Veertig instrumenten met elk een eigen verhaal, soms nog indringender dan een mensenleven. De belevenissen van de violen werden De Viool Monologen.
Annelies Prins en Waldin Roes vertellen de ontroerende verhalen van de afgedankte violen. Niet alleen zingen zij prachtig belcanto, zij spelen ook allebei viool.

De voorstelling is twee seizoenen tijdens de Wereldhavendagen Rotterdam met succes opgevoerd op het openlucht podium van INTORNO: podiumschip De Fighter. Daarna is de voorstelling 'on tour' gegaan langs verschillende theaters. Een aanrader voor liefhebbers van muziektheater en opera.

vioolmonologen OLT.jpg
INTORNO
Contact

INTORNO
Josef Oreliosingel 251a
3122 CS Schiedam
T 010-707 8473
E info@intorno.nlWebsite
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.