Terug naar Marktplaats overzicht

PYURE Tribute to Leonard Cohen & Eva Cassidy

Naam aanbieder/vraagsteller
PYURE
Soort dienst / product
Natuurtheater voorstelling 90 minuten [exclusief pauze]
Prijsindicatie
€ 495,00 [exclusief btw, inclusief reiskosten]
Omschrijving

Sinds november 2015 spelen zangeres en pianiste Marieke van der Leijé en zanger & gitarist Jos van Rens hun semi akoestische muzikale theaterprogramma's in de kleinere theaters en speelplekken in het Zuiden van het land. Twee jaar later, november 2017 speelden zijn reeds meer dan 160 optredens in Nederland en Duitsland.

Hun openluchttheater debuut in september 2017 in Velden was meteen uitverkocht. Sinds juni 2017 speelt PYURE in samenwerking met onder andere Natuurpark Maas Swalm Nette (grensoverschrijdend) natuurtheater de voorstelling 'PYURE Tribute to Leonard Cohen & Eva Cassidy'

Hun debuut cd HAALLEELLOEYAAH, een ode aan Leonard Cohen, in deels Limburgs, Zeeuws en Nederlands, werd opgenomen in opdracht van platenmaatschappij Universe Productions. Sinds oktober 2017 is de cd verkrijgbaar in de betere plantenzaak en via bol.com. De cd wordt door het publiek en regionale en provinciale omroepen zeer positief ontvangen. Voorjaar 2018 komt hun tweede cd uit, dit keer een ode aan Eva Cassidy.

PYURE is vanaf nu te boeken voor de komende theater seizoenen. Voor vragen of boekingen, bel; Jos 06 4241 0631

PYURE PR foto 641 kb.jpg
PYURE
Contact

PYURE
Marieke van der Leijé
Jos van Rens
M 06 4241 0631
E info@pyure.meWebsite
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.