Terug naar Marktplaats overzicht

Lustrumfestival STA!

Naam aanbieder/vraagsteller
Studenten Toneelvereniging Amsterdam
Soort dienst / product
Locatie gezocht voor besloten festival
Prijsindicatie
Afhankelijk van de locatie
Omschrijving

Wegens het 15-jarig bestaan van STA! (Studenten Toneelvereniging Amsterdam) organiseren wij, de lustrumcommissie, een besloten festival voor 100 tot 200 man. Hiervoor zijn wij op het moment op zoek naar een locatie voor 10 tot en met 13 mei 2018. Daarbij dachten we onder andere aan openluchttheaters.
Tijdens het evenement is het de bedoeling dat er 75 tot 150 man in tentjes kan overnachten. Daarnaast willen we theaterworkshops organiseren en kleine voorstellingen en dergelijke ten tonele brengen. Daarvoor plaatsen wij eventueel tenten, als dit niet aanwezig is. Wij horen het graag als er openluchttheaters die bij dit festivalletje zouden passen!

STA! logo.png
Studenten Toneelvereniging Amsterdam
Contact

E lustrumcommissie@sta-toneel.nlWebsite
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.