Terug naar Marktplaats overzicht

Marvin Gaye Tribute

What's Going On

Naam aanbieder/vraagsteller
Theater Dept.
Naam voorstelling
What's Going On
Soort voorstelling / theateractiviteit
Concert
Prijsindicatie
Op aanvraag
Doelgroep
12+
Duur
75 min
Speelperiode
In overleg
PDF
Omschrijving

John Oldenstam sings Marvin Gaye - What’s Going On

Een dag voor zijn 45ste verjaardag op 1 april 1984, schiet zijn vader hem neer en zo komt er op 1 april 1984 een plots einde aan het leven en de carrière van “The Prince of Soul” Marvin Gaye.
Op 1 april 2014 is dit precies 30 jaar geleden. Voor velen blijft hij een van de grootste soulzangers. Wij vinden dit een mooie aanleiding voor een “in memoriam” theaterconcert met muziek van Marvin Gaye.
De singer/songwriter Marvin Gaye was een sexy performer die zijn publiek op sensationele wijze wist te boeien. Een artiest met een carrière die de volledige geschiedenis van Rhythm & Blues overspande. De muziek van Marvin Gaye is vanaf de jaren vijftig “Doo Wop” tot aan de jaren tachtig “Soul” in de hitparades terug te vinden. 

Marvin Gaye is enige tijd getrouwd geweest met de oudere zus van Berry Gordy, maar hij wordt toch vooral herinnerd dankzij zijn muzikale partnerships met zangeres Tammi Terrell, Mary Wells en Diana Ross. De beginjaren bij Motown maken van Marvin Gaye een van de grootste soulzangers. En voor velen is hij dat nog steeds.
Na een slechte periode in zijn leven, waar hij berooid en verslaafd is geweest, ontmoette hij de Belg Freddy Cousaert. Deze Freddy Cousaert, haalde hem naar Oostende in België, waar hij weer opbloeide en de elpee “Midnight Love” opnam. Deze glorieuze comeback kwam mede dankzij de mega hit “Sexual Healing”.
Van zijn periode in Oostende is een film gemaakt getiteld “Remember Marvin Gaye” door Richard Olivier.

John Oldenstam sings Marvin Gaye. In het theaterconcert What’s Going On worden de nummers van Marvin Gaye door John gezongen zoals Marvin Gaye het zelf zou doen. John is in Suriname begonnen als backing vocalist in de studio en op het podium. Hij zong met diverse gospelkoren en heeft deelgenomen aan de Soundmixshow van Henny Huisman.
Sinds 2003 is John actief in het theater. Zo heeft hij meegespeeld in de Joop van den Ende theaterproducties The Lion King en Dirty Dancing de musical.
In 2005, 2009 en 2010 speelde hij de rol van Lieve Hugo in het stuk A Poku Tori.
Hij was de initiatiefnemer voor de Motown muziektheater productie “The Soul Train” die in vele Nederlandse theaters te zien is geweest.
In 2007 en 2008 toerde hij samen met de Dock of the Bay cast langs diverse theaters. John was een van de zangers in deze muziektheaterproductie over de legendarisch zanger Otis Redding.
In zijn bijrol in de theaterproductie Koningin van Paramaribo, naar het gelijknamig boek van auteur Clarke Accord, schitterde John Oldenstam wederom. Als zanger/acteur weet hij hoe hij de aandacht van zijn publiek moet vasthouden.

“John Oldenstam sings Marvin Gaye” zal schitteren in het theaterconcert What’s Going On, binnenkort bij u in het theater.

 

marvingaye-238x238.jpg
Theater Dept.
Contact

Theater Dept.
Bavelselaan 19
4835 GP Breda 

Kees Verdaasdonk
E kees@theaterdept.nl
M 06-2704 6409
bgg 076-560 0615 Website
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.