Terug naar Marktplaats overzicht

Presentatiedag Buro Bannink

Naam aanbieder/vraagsteller
Buro Bannink
Soort dienst / product
Presentatiedag
Prijsindicatie
€30
Omschrijving

Wat was het weer mooi, onze eerste presentatiedag voor het nieuwe seizoen 2017-2018. Maar niet getreurd: er komt nog een presentatiedag aan! En wel op maandag 23 januari 2017 in Het Huis te Utrecht! Dé kans om het nieuwe aanbod van onze gezelschappen te bekijken en onder het genot van een hapje en drankje kennis te maken met de makers en het team van Buro Bannink.

slider-presentatiedag.jpg
Buro Bannink
Contact

Buro Bannink
T 010-476 9668Website
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.