Terug naar programma overzicht

YourStage Festival

Musicon

Data
17 mei 2018 / 10:00 uur
18 mei 2018 / 10:00 uur
Website
Genre
Festival
Theater
Zuiderparktheater

Op 17 en 18 mei presenteert Musicon de grootste talentenjacht van Nederland voor leerlingen van het voortgezet onderwijs: YourStage Festival. 

Over YourStage Festival
Het YourStage Festival is de grootste talentenjacht van Nederland voor leerlingen van het voortgezet onderwijs. Schoolbands, musicals, singer-songwriters en dansgroepen van verschillende scholen uit Den Haag strijden tegen elkaar voor felbegeerde prijzen, waaronder een optreden op Parkpop en in Theater aan het Spui (Het Nationale Theater). De talenten van Get On Stage presenteren op het festival de preview van de voorstelling die op 21 mei in Theater aan het Spui (Het Nationale Theater) in première gaat. Daarnaast zijn er nog een aantal professionele optredens op het podium. 

Natuurlijk is er deze dag meer te doen. Op de informatiemarkt staan twintig instellingen en beroepsopleidingen die hun vrijetijdsaanbod aan deelnemende scholen en bezoekers presenteren en gratis proeflessen uitdelen. Op deze informatiemarkt vinden ook verschillende workshops en activiteiten plaats waar bezoekers zelf aan mee kunnen doen. Kortom: een gezellige, leuke en leerzame dag voor alle leerlingen van het voortgezet onderwijs, boordevol met het beste wat Den Haag op het gebied van kunst en cultuur te bieden heeft. 

Over Musicon
Musicon is een muziekcentrum gelegen aan de Soestdijksekade in Den Haag. Al ruim 12 jaar is Musicon een ontmoetingsplaats voor muzikanten en muziekliefhebbers. In Musicon vinden verschillende activiteiten (met name op het gebied van muziek) plaats.

Informatie tickets

Voor het YourStage Festival zijn geen tickets verkrijgbaar: het festival is enkel toegankelijk voor leerlingen van deelnemende scholen uit het voortgezet onderwijs.

yourstage-pietvernimmen.jpg
Zuiderparktheater

Henriëttte Roland Holstweg 100
2533 ST Den Haag

T: 085-2014955
E: info@zuiderparktheater.nl
W: www.zuiderparktheater.nl