Terug naar programma overzicht

Winterplein in het park

Data
09 december 2017 / 16:00 uur
Website
Genre
Overig
Theater
Openluchttheater Mariahout

Openluchttheater Mariahout organiseert voor de tweede keer “Winterplein in het park”. Op zaterdag 9 december toveren we het theaterpark om tot een gezellig winterplein. Geen traditionele kerstmarkt maar een evenement met een warme winterse ambiance, bijzondere kraampjes en allerlei sfeervolle activiteiten. Struin langs de knusse kerstkraampjes, verwen jezelf met de lekkerste warme hapjes en drankjes, en geniet met volle teugen van dat échte wintergevoel.

Zoals je van ons kunt verwachten wordt de avond gevuld met een breed programma, op en rond het theaterpodium. Mooie verhalen, bijzondere karakters en een oorstrelende muzikale omlijsting van de avond. Verder zou het zo maar kunnen dat je de Kerstman tegen het lijf loopt!

De poort is om 16:00 open, het programma duurt tot ongeveer 21:00 uur.

Proef, zie, hoor, voel & ruik de winter!
Ook aan de innerlijke mens wordt gedacht. Kraampjes met de lekkerste warme hapjes en drankjes zullen ervoor zorgen dat u uzelf kunt verwennen. Geniet van een glas goede glühwein of een beker warme chocolademelk met slagroom… Heerlijk toch! Dus kom en proef, zie, hoor, voel en ruik de winter!

 

Informatie tickets

Entree: € 2,00
Kinderen t/m 12 jaar gratis. 

winterplein131-pan-265aangepast.jpg
Openluchttheater Mariahout

Mariastraat 27a
5738 AH Mariahout

T: 0499-422 508
E: info@oltm.nl
W: www.oltm.nl