Terug naar programma overzicht

Vaderdagspecial - De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen 5+ - UITVERKOCHT

Meneer Monster

Data
16 juni 2019 / 13:30 uur
Website
Genre
Familievoorstelling
Theater
Caprera Openluchttheater & Wandelpark

Andy en Terry zijn gevraagd om een theaterstuk over hun waanzinnige boomhut te maken. Dat is nog niet zo makkelijk, want waar haal je nou zo snel vliegende katten, een limonadefontein, een apeninvasie en een reuzengorilla vandaan?

Gelukkig hebben de jongens keihard gerepeteerd* en ze zijn er bijna helemaal klaar voor! Maar eerst nog even 100 marshmallows eten en de papegaai kietelen.

De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen is in Nederland één van de meest verkochte kinderboeken in tijden. Voor komend seizoen zet Meneer Monster zijn tanden in dit totaal losgeslagen verhaal. Ze hebben deze bestseller omgetoverd tot een nét zo waanzinnige theatervoorstelling vol krankzinnige humor en magische theatertovenarij. Een echte Meneer Monster productie voor zowel jong als oud.

*Andy en Terry hebben ons beloofd dat het een theaterknaller wordt boordevol indrukwekkende theater-technische snufjes

Genre: familievoorstelling
Leeftijd: voor iedereen vanaf 5 jaar
Duur: 70 minuten

THEATERKRANT**** : "In de voorstelling heerst totale anarchie. Na een uur in deze volkomen geschifte theaterboomhut stuitert jong en oud met een grote grijns op het gezicht de zaal uit." 

VOLKSKRANT: "Het trio acteert met zo'n aanstekelijke energie dat het iedereen meekrijgt" (...) Lekkere theaterkolder die voldoet aan een reeks add-symptonen." 

ZILVEREN KREKEL 2018
Voor meest indrukwekkende podiumprestatie. De jury over het toneelbeeld in De Waanzinnige Boomhut van 13 verdiepingen: "Je komt ogen te kort voor wat een ode aan de mogelijkheden van theaterbeeld en techniek is geworden; een ogenschijnlijk willekeurige verzameling decorstukken, installaties en rekwisieten krijgt in handen van Jantien Roozenburg en Jan Willem van der Schoot, met een voorzet van Mark Thompson, vleugels. Een fantastisch toneelbeeld dat niet zou misstaan in een mega filmproductie."

 
Informatie tickets

Entree: € 14,00 incl. € 1,50 servicekosten
UITVERKOCHT 

de-waanzinnige-boomhut-van-13-verdiepingen-caprera2019.jpg
Caprera Openluchttheater & Wandelpark

Hoge Duin en Daalseweg 2
2061 AG Bloemendaal

T: 023-525 0050
E: info@caprera.nu
W: www.caprera.nu