Terug naar programma overzicht

UITondernemend Berkelland

Data
18 mei 2018 / 17:00 uur
Website
Genre
Overig
Theater
Openluchttheater Eibergen

In samenwerking met alle ondernemersverenigingen in Berkelland en de gemeente Berkelland organiseert Openluchttheater Eibergen een nieuw evenement voor ondernemers en hun netwerkrelaties. Onder de noemer ‘UITondernemend Berkelland’ wordt er vrijdag 18 mei in Openluchttheater Eibergen een uniek evenement neergezet.
Natuurlijk is er live muziek en zijn er inspirerende gastsprekers, maar er is veel meer. ‘UITondernemend Berkelland’ prikkelt -letterlijk - alle zintuigen.
Het evenement wordt helemaal ‘on the floor’ gehouden. ‘UITondernemend Berkelland’ begint om 17:00 uur en duurt tot 0:30 uur. Vanuit iedere kern rijdt een gratis buspendel. De organisatie van het vervoer is in handen van de lokale ondernemersverenigingen. Klik op OPGAVE BUSPENDEL om je naam en aantal personen door te mailen.

Eetbeleving en gastsprekers
Verspreid over het terrein is er op vier plekken een doorlopende eetbeleving. De gastronomie uit Eibergen, Ruurlo, Borculo en Neede dorpskern hebben ieder een team samengesteld en gaan op sfeervolle kookplekken iets bijzonders bereiden.
Er zijn korte interviews met enkele bijzondere ondernemers. De jonge Berkellandse filmproducent Jelle Klein Hesselink vertelt over zijn leven en werk en Openluchttheater Eibergen vertelt hoe het van bijna failliet in 2009 is opgeklommen naar één van de grootste openluchttheaters van Nederland. internationaal netwerker Charles Ruffolo (video) (zie foto) haalde onder meer president Clinton en Richard Branson naar Nederland. Hij geeft eye-openers waar iedere ondernemer direct profijt van heeft.

Muziek
Natuurlijk is er ook muziek en amusement.
Op het hoofdpodium speelt Soulkey. Een dijk van een band met bekende soul, funk en blues-covers.
Iets verderop in het theater wordt een sfeervolle intieme plek gecreëerd met rustige muziek. Hier spelen musici van het Twents Singer-songwriters Gilde (TSG). Het is een relaxte plek om even bij te praten met een zakenrelatie, goede vriend of bekende. Goochelaar Tom Krooshof loopt tijdens ‘UITondernemend Berkelland’ tussen de bezoekers, dus het is zaak om je hoofd niet helemaal te verliezen! 

Het is ook beslist een mooi moment om je zakenrelaties mee uit te nemen. In een informele setting wordt het absoluut een bijzondere avond die alle zintuigen prikkelt.’

 

 


Informatie tickets

Een all-in toegangskaart kost 45 euro, inclusief onbeperkt eten en twee drankjes.

UITondernemendBerkelland_2018_webheader_Openluchttheater_Eibergen_Programma_onderdelen_UITondernemend_Berkelland_201803190932171.png
Openluchttheater Eibergen