Terug naar programma overzicht

The Kik speelt Boudewijn de Groot met orkest

The Kik

Data
22 juni 2019 / 20:30 uur
Website
Genre
Concert
Theater
Bostheater Ommen

Voor De Overlevenden
Voor de overlevenden en Picknick, twee klassieke albums van Boudewijn de Groot die generatie op generatie als zodanig beschouwd worden. Nog nooit werden deze platen integraal uitgevoerd. Tot nu. Als groot bewonderaars van de muziek van Boudewijn de Groot, de teksten van Lennaert Nijgh en de arrangementen van Bert Paige kreeg The Kik goedkeuring van de grootmeester zelf om zich te buigen over zijn twee sleutelalbums, uit respectievelijk 1966 en 1968.

Over The Kik
De Rotterdamse bietband The Kik brengt een glimlach op ieders gezicht met hun perfect meerstemmig gezongen sixtiespop. Na het debuutalbum Springlevend (2012, met de onweerstaanbare zomerhit Simone) heeft The Kik zich onder leiding van multitalent Dave von Raven op vele terreinen ontwikkeld. Ze waren een seizoen de huisband van DWDD, zetten Nederpopheld Armand in het zonnetje en maakten de titelsong voor de film Toen Was Geluk Heel Gewoon.

We zijn, vanzelfsprekend, apetrots dat The Kik met orkest naar het Bostheater komt om twee meesterwerken van Boudewijn de Groot te spelen. We hopen jullie allemaal te verwelkomen op 22 juni! Dit gaat een hele speciale voorstelling worden.

 — The Kik speelt het klassieke repertoire van Boudewijn de Groot en maakt er een groot feest van – De Volkskrant *****

Informatie tickets

Entree: € 32,00 incl. servicekosten

the kik speelt boudewijn de groot_ommen2019.jpeg
Bostheater Ommen

Besthemerberg 1
7731 BP Ommen

E: info@bostheaterommen.nl
W: www.bostheaterommen.nl