Terug naar programma overzicht

Sprookjes Revue 3+

Het Kleine Theater

Data
27 juli 2019 / 16:00 uur
Website
Genre
Familievoorstelling
Theater
Amsterdamse Bostheater

Een onvergetelijk, muzikaal feest voor jong en oud!
Het Kleine Theater maakt nu al een aantal jaar voorstellingen gebaseerd op sprookjes. Samen met onze virtuoze, knappe ‘huisband’ hebben we de mooiste liedjes en scènes uit deze voorstellingen verzameld en in een swingend concert gegoten. Het resultaat: De Sprookjes Revue!
Deze voorstelling biedt een bijzondere sprookjesverzameling met mooie liedjes, muziekstukken en spannende scènes. Een theaterconcert met nieuwe stukken, maar ook herkenbare voor onze trouwe fans.

Het kleine theater
Na jaren te hebben gewerkt bij diverse theatergezelschappen, en in verschillende televisie producties en films te hebben gespeeld, zijn we in 2011 ons eigen jeugdtheatergezelschap begonnen.
We maken  regelmatig nieuwe voorstellingen die leuk zijn voor kinderen, maar zeker ook voor (groot)ouders.  En alles wat daartussen in zit.
Wij vertellen verhalen op de meest ambachtelijke manier.  Zonder te veel gedoe, met mooie muziek en gekke personages.  Sprookjes waar we onze eigen draai aan geven, zodat ze niet te eng zijn voor de kleinsten en niet saai voor de oudsten.

Theatervoorstellingen voor het hele gezin.

Informatie tickets

Entree: € 7,50

sprookjes revue-bostheater2019.jpg
Amsterdamse Bostheater

De Duizendmeterweg 7
1182 DC Amstelveen

T: 020-670 0250
E: info@bostheater.nl
W: www.bostheater.nl