Terug naar programma overzicht

Peter Doherty - Live At

Peter Doherty

Data
21 juli 2019 / tijd nog niet bekend.
Website
Genre
Concert
Theater
Amsterdamse Bostheater

Peter Doherty komt naar het Amsterdamse Bostheater!! Hij werd natuurlijk bekend als zanger en gitarist van The Libertines en later Babyshambles maar komt zondag 21 juli naar het bos voor een unieke openluchtshow met zijn nieuwe band: The Puta Madres.

Er is al veel over Doherty gezegd en geschreven. Vaak wordt hij betiteld als het ‘enfant terrible’ van de Britse muziekscene maar ook minstens even vaak als kleurrijk artiest en alleskunner. Een ding is zeker: hij is oprecht, doet alles wat hij doet vol overgave en heeft al vele te gekke albums op zijn naam staan!

Daarover gesproken: zijn laatste soloalbum ‘Hamburg Demonstrations’ – met daarop het wonderschone ‘I Don’t Love Anyone (but You’re Not Just Anyone)’ – kwam iets meer dan twee jaar geleden uit en kon gelijk op zeer lovende kritieken van o.a. muziekmagazine NME rekenen, en terecht. Dit jaar komt hij met een volledig nieuw album waarvan ‘Who’s Been Having You Over’ deze week als eerste single is uitgebracht, dat smaakt naar meer!

We geven ons maar wat graag even over aan Peter en de zijnen tijdens een avond onvervalste en pure muziek in het bostheater, let’s go!

Informatie tickets

Entree: € 32,50 (excl. £ 3,50 servicekosten, excl. transactie- en/of verzendkosten)
Voorverkoop start 1 februari 10.00 uur 

peter doherty-bostheater2019.png
Amsterdamse Bostheater

De Duizendmeterweg 7
1182 DC Amstelveen

T: 020-670 0250
E: info@bostheater.nl
W: www.bostheater.nl