Terug naar programma overzicht

Paul Simon Tribute - One Trick Pony

Data
15 juni 2018 / 20:30 uur
Website
Genre
Concert
Theater
Openluchttheater Mariahout

One Trick Pony verscheen in 1980 als soundtrack bij de gelijknamige film waarin Paul Simon zelf de hoofdrol speelde. Het album opent met Late in the Evening dat samen met de titelsong hoge ogen gooide. De LP van zijn hand heeft in de popgeschiedenis nooit de status van super-lp gekregen, maar voor een heel grote groep bewonderaars is deze altijd tot de verbeelding blijven spreken en tijdloos gebleven. 

Tot die groep behoren naast Harry Hendriks (gitaren/zang) ook rasmuzikanten Mike Roelofs (toetsen), Arthur Lijten (slagwerk) en Guus Bakker (bas). De laatste drie bandleden zijn ook bekend van de vaste begeleidingsband van zanger Gerard van Maasakkers. Een podium gevuld met vier gedreven bewonderaars, die hun interpretatie geven aan dit prachtige album, met veel ruimte voor improvisatie. 

In ons sfeervolle theater wordt het album volledig gespeeld, samen met andere mooie songs van Paul Simon uit de periode ’80 -’90. Denk aan: Still crazy after all these years, 50 ways to leave your lover, I do it for your love, slip sliding away, etcetera.

Informatie tickets

Entree: voorverkoop € 11.00 | vanaf 1 juni 2018 € 14,00
Prijzen zijn inclusief servicekosten 

paul simon tribute_mariahout2018.jpg
Openluchttheater Mariahout

Mariastraat 27a
5738 AH Mariahout

T: 0499-422 508
E: info@oltm.nl
W: www.oltm.nl