Terug naar programma overzicht

Nog lang niet naar bed

Sakia Egtberts & Barbara de Wit

Data
10 augustus 2018 / 14:00 uur
Website
Genre
Kindervoorstelling
Theater
Openluchtheater De Hunnebergen

Ga je mee op avontuur?

Op avontuur met Pip en Jet

Straks is  hier niets meer wat het lijkt

Dus iedereen nu opgelet!

Hoera! Een logeerpartijtje! Jet mag vanavond bij haar beste vriendinnetje Pip logeren. Maar als ze dan ineens van mama naar bed moeten is de pret voorbij…. Pip en Jet maken een plannetje. Ze spreken af om de hele nacht wakker te blijven. Want als je slaapt mis je misschien wel allerlei spannende avonturen! Maar hoe blijf je nou wakker als je toch best een beetje moe bent? Hun fantasie komt tot leven en ze worden de hoofdrolspelers van hun zelf bedachte verhalen. Lukt het Pip en Jet de hele nacht wakker te blijven?

“Nog lang niet naar bed” is een vrolijke, fantasievolle, interactieve voorstelling met pakkende liedjes, geschikt voor iedereen vanaf 4 jaar. De voorstelling duurt ong. 50 min en ging in april 2017 succesvol in première op het Herman van Veen Arts Center in Soest. Zie ook:

Reacties uit de pers:
Nog lang niet naar bed is een mooi geschreven verhaal dat met aanstekelijk enthousiasme wordt gespeeld door Barbara de Wit en Saskia Egtberts. Er wordt creatief gebruik gemaakt van simpele rekwisieten maar vooral wordt heel goed gebruik gemaakt van de fantasie van kinderen die aan een half woord al genoeg hebben en direct reageren. Nog lang niet naar bed is zeer zeker de moeite waard!

Informatie tickets

Entree: voorverkoop € 4,50 | reguliere prijs € 5,50

nog-lang-niet-naar-bed-foto_luykgestel2018.jpg
Openluchtheater De Hunnebergen

Piet Hendrixpad
5575 XC Luyksgestel

T: 0497-544094
E: info@hunnebergen.com
W: www.hunnebergen.com