Data
20 mei 2017 / 11:00 uur
21 mei 2017 / 11:00 uur
Website
Genre
Overig
Theater
Openluchttheater Overloon

HET GROOTSTE EVENEMENT TER WERELD OP HET GEBIED VAN DUITSE VOERTUIGTECHNIEK UIT DE TWEEDE WERELDOORLOG

Voor iedereen die geïnteresseerd is in de Duitse voertuigtechniek van de Tweede Wereldoorlog is Militracks een must! Twee dagen lang staan deze voertuigen centraal en heeft u de gelegenheid om ze rijdend te zien - en erop mee te rijden!

Tijdens het Militracks-weekend zijn er Duitse motoren, personenvoertuigen, vrachtwagens, halfrupsen en tanks te zien, die overwegend in dienst waren bij de Wehrmacht. De Duitse voertuigtechniek was in die tijd in veel gevallen kwalitatief beter dan die van de Geallieerden. Op Militracks wordt getoond - en in sommige gevallen ook letterlijk - hoe die techniek werkte.

De voertuigen staan overigens niet alleen statisch opgesteld, maar rijden ook rond op het speciale, anderhalf kilometer lange parcours in het museumpark. Het is ook mogelijk om mee te rijden. Kaartjes daarvoor kunt u op het terrein zelf kopen.

Voor uw eigen veiligheid
Blijf achter de afzettingen en volg te allen tijde de aanwijzingen van onze medewerkers. U bezoekt het Militracks en het Oorlogsmuseum Overloon op eigen risico. Dat geldt onverkort als u meerijdt met een militair voertuig. Museum, voertuigbestuurders en medewerkers van Militracks en het museum zijn niet aansprakelijk voor ongevallen, letsel en/of andere schade.

Maak er een mooie, veilige dag van!

Informatie tickets

Entree: dagticket 4 t/m 12 jaar €10,00 |dagticket volwassenen € 15,00

militracks_leichter-zugmaschine-1-t-overloon2017.jpg
Openluchttheater Overloon