Terug naar programma overzicht

Lentefestival Bloemendaal

o.a. Cor Bakker, Lucretia van der Vloot

Data
17 mei 2019 / 20:00 uur
Website
Genre
Festival
Theater
Caprera Openluchttheater & Wandelpark

Het bruist van cultuur in de Bloemendaalse dorpen. Daarom organiseren wij, samen met de gemeente en andere culturele ondernemers uit Bloemendaal, van 17 tot en met 19 mei 2019 de eerste editie van het Lentefestival Bloemendaal. Meer informatie over het festival vind je op www.bloemendaal.nl/lentefestival.

OPENINGSCONCERT MET O.A. COR BAKKER EN LUCRETIA VAN DER VLOOT
De openingsavond van het Lentefestival vindt plaats in het mooiste openluchttheater van Nederland: ons eigen Caprera. Burgermeester Elbert Roest zal het festival officieel openen. Lokale talenten van Muziekschool Jaap Prinsen zullen samen met bekende en gerenommeerde Nederlandse artiesten voor een onvergetelijke avond zorgen.

Camerata Bloemendaal, het klassieke orkest van de Muziekschool, zal als eerste optreden. Solist is de befaamde pianist Cor Bakker. Ze spelen een gevarieerd programma met muziek van o.a. Richard Wagner, Elton John en Astor Piazzolla.

Na de pauze is de beurt aan Bloemendaal Funk Factory, het swingende poporkest van de Muziekschool. Ze worden bijgestaan door Lucretia van der Vloot (Big Black & Beautiful), Def P (Osdorp Posse) en Eline Gemerts (Hans Dulfer, Sister Sledge). Het belooft een bijzondere en afwisselende avond te gaan worden en een gedenkwaardige opening van het allereerste Lentefestival Bloemendaal!

Informatie tickets

Entree: € 10,00

lentefestival-bloemendaal-2-caprera2019.jpg
Caprera Openluchttheater & Wandelpark

Hoge Duin en Daalseweg 2
2061 AG Bloemendaal

T: 023-525 0050
E: info@caprera.nu
W: www.caprera.nu

Meest gezochte voorstellingen