Terug naar programma overzicht

Kerst in Hoessenbosch 2018

Data
15 december 2018 / 17:00 uur
Website
Genre
Overig
Theater
Openluchttheater Hoessenbosch

Gezellige kerstviering voor de hele familie. Het bos wordt verlicht door kaarslicht en je kunt genieten van allerlei soorten optredens. Lekker kerstshoppen bij de verschillende kraampjes, meedoen aan de loterij, kerstknutselen en genieten van ons assortiment lekkernijen.
Je bent van harte welkom op 15 december tussen 17.00u en 21.00u om te komen genieten van Kerst in Hoessenbosch. We hebben weer een prachtig programma en heerlijk te eten en te drinken, dus zorg dat je er bij bent! De toegang is gratis.

Vind je het leuk om met je (zelfgemaakte) spullen bij Kerst in Hoessenbosch te staan? Meld je dan aan via programma@hoessenbosch.nl
Voor 10 euro krijg je bij ons een tafel en een elektriciteitsaansluiting. In overleg kijken we of wat jij verkoopt past binnen ons culturele thema. We hebben het liefst mensen die zelf spulletjes maken of gebruik maken van natuurlijke materialen.

Daarnaast kan je ook bij ons komen optreden. Heb je een kerststuk wat je ergens opvoert en je zou dat graag nogmaals doen, zing je graag kerstnummers, lees je graag kerstverhalen voor of zou je een ander optreden in kerststijl willen geven, geef je dan vooral ook op via programma@hoessenbosch.nl

Informatie tickets

Nadere informatie volgt

kerst hoessenbosch_berghem2018.jpg
Openluchttheater Hoessenbosch

Hoessenboschlaan nabij nr. 51
5351 PD Berghem

E: info@hoessenbosch.nl
W: www.hoessenbosch.nl