Terug naar programma overzicht

JOEP BEVING ‘HENOSIS’ FT. ECHO COLLECTIVE EN MAARTEN VOS

JOEP BEVING ‘HENOSIS’ FT. ECHO COLLECTIVE EN MAARTEN VOS

Data
09 mei 2020 / tijd nog niet bekend.
Genre
Concert
Theater
Amsterdamse Bostheater

UITVERKOCHT!!!!!

Op zaterdag 9 mei 2020 gaat het nieuwe Live At seizoen van start met wel een héél bijzonder concert. Met zijn kersverse Edison award op zak komt niemand minder dan Joep Beving, vergezeld door het Echo Collective en Maarten Vos, met een unieke en speciale show ons nieuwe seizoen officieel openen. De pianist – inmiddels een van de meest gestreamde pianisten ter wereld – gaat tijdens deze openingsavond in het Amsterdamse Bostheater speciaal voor een mooi gezelschap muziekliefhebbers zijn award winnende album ‘Henosis’ spelen.
Wie erbij was in 2016 weet het, de betoverende muziek leent zich perfect voor de sprookjesachtige setting van het Amsterdamse Bostheater. Toen maakte Joep Beving al een grote indruk met ‘Solipsism’. Dit was de eerste plaat in het drieluik dat gevolgd werd door ‘Prehension’ uit 2017 en dus ‘Henosis’ in 2019. De Edison jury schreef over dit album: “Stukken die anders kalm voortkabbelden, werken op dit album naar een climax toe en bezitten veel meer variatie en diepte, hetgeen zorgt voor een intensievere, maar ook intensere luisterervaring.” En daar hebben wij niets aan toe te voegen. Bevings verhaal leest als een jongensboek, met zijn minimalistische en introspectieve piano composities die de tijdsgeest lijken te raken ging hij al de hele wereld over.
Van Sydney naar Hamburg en van Montreal weer terug naar Amsterdam, waar de poorten van het openluchttheater open zullen staan voor hem!

Informatie tickets

Uitverkocht

 

 

VVK VANAF ZATERDAG 16-11 10.00
KOSTEN €34,- (excl. €3,50 servicekosten, excl. transactie- en/of verzendkosten)
Tijdschema wordt later bekend gemaakt.

Bostheater-headers-live-at-Joep-Beving-240x156.jpg
Amsterdamse Bostheater

De Duizendmeterweg 7
1182 DC Amstelveen

T: 020-670 0250
E: info@bostheater.nl
W: www.bostheater.nl