o.a. The Cosmic Carnival, Rondé, EUT, Carett T Capps

Data
13 september 2019 / 19:00 uur
14 september 2019 / 13:00 uur
Website
Genre
Festival
Theater
Bostheater Ommen

Deze tweede editie biedt precies wat je van ons kan verwachten: unieke locatie midden in het bos, muziek van de hoogste kwaliteit en een gezellig festival. Kom je ook gezellig met je vrienden hangen, dansen, springen en genieten? Naast muziek zijn er ook weer foodtrucks aanwezig zodat je lekker kan eten!

Programma
vrijdag 13 september: The Cosmic Carnival presents Fleetwood Mac
zaterdag 14 september: Rondé, EUT, Carett T Capps
Meer namen volgen binnenkort 

The Cosmic Carnival speelt Fleetwood Mac
Fleetwood Mac. Wereldberoemd vanwege de vele intriges, personeelswisselingen en de mystiek rond optredens. Maar vooral dankzij een reeks ijzersterke, tijdloze hits. Een oeuvre om van te smullen, gebracht door The Cosmic Carnival, winnaar van de Grote Prijs van Nederland en al ruim tien jaar één van de meest gevierde live-acts van de Lage Landen.

RONDÉ
RONDÉ bracht in 2016 hun debuutalbum uit. De single ‘Naturally’ werd NPO Radio 2 Top Song en ‘Why Do You Care’ werd na ‘Run’ en ‘We Are One’ de derde 3FM Megahit op rij voor de band. Dit resulteerde in optredens op grote festivals als Lowlands, Concert at SEA en Mysteryland. Na een uitverkochte clubtour in het najaar van 2018 staat het nieuwe jaar in het teken van het nieuwe album, waarvan de eerste single (‘Calling’ – 3FM Megahit èn Radio 2 Topsong) je niet kan zijn ontgaan! 

EUT
Je nieuwe favoriete band! EUT maakt prachtig geschreven songs met boeiende melodieën. Stuk voor stuk vette, aanstekelijke popnummers in een keurslijf, over jeugdigheid en opgroeien. Dynamisch en intrigerend, zonder te gepolijst te klinken. Met invloeden van bands als PixiesYeah Yeah YeahsBlurWeezerWilco en Beck. Luister eens naar nummers als Bad Sweet Pony, Supplies of Sour Times.

Garrett T. Capps (USA)
De ‘Texas space cowboy’ vond succes met de release van het laatste album “In the Shadows (Again)”, en dat succes bracht hem al eerder naar Nederland. Hij komt overigens niet alleen maar samen met zijn NASA Country band en ook niet zonder nieuwe muziek. Met het nieuwe album Alright All Night in de maak en gepland voor augustus 2019 is het de timing perfect! Wat je van het nieuwe album kan verwachten? Meer dansbare country nummers, aangevuld met Townes & Parsons-achtige songwriting. Wij zijn alvast erg benieuwd. Welkom terug in Nederland, Garrett!

 

Informatie tickets

vrijdag ticket: € 15,50 | zaterdag ticket € 19,00 | weekend ticket € 31,50 | kinderticket vrijdag of zaterdag € 6,50 | groepsticket vrijdag € 14,50 | groepsticket zaterdag € 17,50 | groepsticket weekend € 30,00
Groepsticket: groep van 5 personen, geen vaste zitplaats. 

into the wild_ommen2019.jpg
Bostheater Ommen

Besthemerberg 1
7731 BP Ommen

E: info@bostheaterommen.nl
W: www.bostheaterommen.nl