Terug naar programma overzicht

Hippe Gasten - Komkommermaarbij 4+

Hippe Gasten

Data
14 augustus 2019 / 14:30 uur
Website
Genre
Familievoorstelling
Theater
Slottuintheater

Hippe Gasten maakt rock voor kinderen. Geen belerend vingertje of flauwe deuntjes, maar serieuze songs met gierende gitaren en pompende drums. Voor de kinderen die het station van K3 gepasseerd zijn en samen met hun ouders willen genieten van wellicht hun eerste échte popconcert (maar wel op aangenaam volume). De band speelt liedjes van het spiksplinternieuwe album ‘Komkommermaarbij’. Met dit nieuwe album is Hippe Gasten helemaal klaar om Nederland te veroveren. Dat zou tijd worden ook, want in China is de ban inmiddels al behoorlijk beroemd. Hippe Gasten heeft in dat grote land al met veel succes opgetreden in diverse steden. Gewoon in het Nederlands!

Hippe Gasten bestaat uit: Jon van den Elsen (zang), Daan Koch (gitaar), Maurice Cramer (toetsen), Richard Wallenburg (basgitaar) en Björn van den Boom (drums). 

Vóór deze voorstelling kun je een kijkje nemen in Slot Zeist. Gidsen van GILDE ZEIST vertellen de kinderen allerlei spannende verhalen over het mooie gebouw. De rondleidingen vertrekken vanaf 13.30 uur bij de rode wagen van het Slottuintheater. Het aantal deelnemers is beperkt en kinderen moeten begeleid worden door een volwassene. Te laat of geen plaats meer? Geen nood, een week later heb je een nieuwe kans!

Informatie tickets

Entree: gratis
Bij de ingangen van het theater staan melkbussen, waar je een vrijwillige bijdrage in kunt doen.

hippegasten-zeist2019.jpg
Slottuintheater

Zinzendorflaan 1
3703 CE Zeist

T: 06-2636 0190
E: info@slottuintheater.nl
W: www.slottuintheater.nl