Data
27 oktober 2018 / 16:30 uur
Website
Genre
Overig
Theater
Openluchttheater Hertme

Stap op zaterdag 27 oktober door de piepende en krakende poorten van het Openluchttheater Hertme en laat je verwelkomen door spoken, heksen en andere griezels!
Halloween Hertme is een griezelig en spannend evenement voor stoere jongens en meisjes van 7 t/m 12 jaar en voor iedereen die het aandurft. Dit typisch Amerikaanse feest is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een echte traditie in het openluchttheater van Hertme. Helaas was er vorig jaar door omstandigheden geen Halloweenfeest in Hertme, daarom gaan we het in 2018 dubbel en dwars vieren.

Heb je ooit wel eens een spook ontmoet of kennis gemaakt met een echte heks? Dat kan op deze laatste zaterdag van oktober bij het invallen van de schemering. Bij het betreden van het openluchttheater word je ondergedompeld in een sfeervolle omgeving waar iedereen zich, voorafgaand aan een spannende vertelling, kan vermaken met diverse spel- en knutselactiviteiten. Je kunt je laten schminken, een spook of een vleermuis maken, met je favoriete griezel op de foto, heksensoep proeven, je eigen heksenbroodje bakken, kijken naar echte roofvogels en nog veel meer... 

Ook dit jaar komen er weer magische wezens tot leven in Hertme. Uiteraard is het mogelijk om, tegen een geringe vergoeding, je eigen Halloween pompoen te maken of een lampion te knutselen. Hierna worden de bezoekers via de toegangspoort verwacht bij de toren, waar te midden van knetterend vuur, opdoemende rookwolken en flakkerende kaarsen verhalenvertelster Margot Vermeulen haar opwachting maakt voor een bloedstollend verhaal. Wie daarna nog durft mag zich wagen aan een ware belevenis, de spannende tocht door het duistere spookbos. Hier komt het verhaal op griezelige en mystieke wijze tot leven. Het bos wordt voor één maal bevolkt door dieren en mysterieuze figuren. Maar pas op: eenmaal door de ingang is er geen weg meer terug! Halloween Hertme is mystiek, spannend en een beetje eng.

Tijd: 16.30-21.30
Leeftijd: 7-12 jaar 

Informatie tickets

Entree: voorverkoop € 8,00 | kassaverkoop € 9,50

halloweenmandy.jpg
Openluchttheater Hertme