Terug naar programma overzicht

Film: The Biggest Little Farm

Data
13 september 2019 / 20:30 uur
Website
Genre
Film
Theater
Caprera Openluchttheater & Wandelpark

The Biggest Little Farm is een inspirerend verhaal over het verwezenlijken van je dromen en het bewijs dat duurzaam leven mogelijk is.

Cameraman John Chester en zijn vrouw Molly wonen in een klein appartement in Los Angeles. Molly is culinair recensent en chef-kok en droomt er al jaren van om een duurzame boerderij te beginnen waar ze haar eigen producten kan verbouwen. Hun nieuwe huisgenoot, de innemende hond Todd, geeft hen een duwtje in de goede richting en ze besluiten hun wens te realiseren.

Met de hulp van investeerders schaffen ze een stuk grond aan buiten de stad. Het dorre land wordt volgens een ingenieus systeem bebouwd en met de komst van varkens, eenden en kippen wordt hun droom langzaam werkelijkheid. Ze worden geconfronteerd met weerbarstige natuurverschijnselen, maar ontdekken ook dat de kracht van de natuur de remedie kan zijn bij het bestrijden van diverse plagen, waardoor pesticides overbodig zijn.

De documentaire zit vol met adembenemende beelden van flora en fauna, waaronder Emma, het varken, wie je hart zal stelen. The Biggest Little Farm is een hoopvol sprookje over hoe de mens in harmonie met de natuur kan leven.

Voorprogramma
Voorafgaand aan de film zal er een inleiding zijn waarin de brug wordt geslagen tussen de film en ons eigen leven. Hoe kun je zelf ook meer in harmonie met de natuur leven? Deze inleiding start om 20.00 uur. De naam van de spreker wordt nog bekend gemaakt.

Informatie tickets

Entree: € 12,50 incl. € 2,50 servicekosten

film-biggestlittlefarm-caprera2019.png
Caprera Openluchttheater & Wandelpark

Hoge Duin en Daalseweg 2
2061 AG Bloemendaal

T: 023-525 0050
E: info@caprera.nu
W: www.caprera.nu