Het Kleine Theater

Data
16 juli 2019 / 16:00 uur
17 juli 2019 / 16:00 uur
18 juli 2019 / 16:00 uur
Website
Genre
Familievoorstelling
Theater
Amsterdamse Bostheater

Lang, lang geleden, in een land hier ver vandaan, leefde er eens een lief, vrolijk en vooral nieuwsgierig meisje, met de bijzondere naam Doornroosje. Op haar geboortefeest had een boze fee een vloek over haar uitgesproken: ze zou zich op haar 15e verjaardag prikken aan een spinnewiel en sterven. Maar…. door haar ongeëvenaarde nieuwsgierigheid komt Doornroosje per ongeluk achter het geheim van deze vloek, waardoor ze zelf op onderzoek uitgaat en haar verhaal net even anders loopt dan hoe Grimm het bedacht had. Uiteraard leeft ze nog lang en gelukkig.

Het kleine theater
Na jaren te hebben gewerkt bij diverse theatergezelschappen, en in verschillende televisie producties en films te hebben gespeeld, zijn we in 2011 ons eigen jeugdtheatergezelschap begonnen.
We maken  regelmatig nieuwe voorstellingen die leuk zijn voor kinderen, maar zeker ook voor (groot)ouders.  En alles wat daartussen in zit.
Wij vertellen verhalen op de meest ambachtelijke manier.  Zonder te veel gedoe, met mooie muziek en gekke personages.  Sprookjes waar we onze eigen draai aan geven, zodat ze niet te eng zijn voor de kleinsten en niet saai voor de oudsten.

Theatervoorstellingen voor het hele gezin.

Informatie tickets

Entree: € 7,50

doornroosje-bostheater2019.jpg
Amsterdamse Bostheater

De Duizendmeterweg 7
1182 DC Amstelveen

T: 020-670 0250
E: info@bostheater.nl
W: www.bostheater.nl